CNG House Oy

Tagline

🛒 Ostoskori

Monipisteruiskusarjat

Suihkuttava monipistekaasujärjestelmä monipisteruiskutusmoottoreille

Suihkuttavat kaksipolttoainejärjestelmät (Sequential Injection Systems) ovat monipisteruiskujärjestelmiä. Moottori käynnistetään bensiinillä ja kun tietyt ehdot täyttyvät järjestelmä vaihtaa kaasulle. Kaasujärjestelmä on kytketty auton bensiinisuuttimien ja moottorinohjausjärjestelmän väliin jossa se syöttää kaasua moottoriin seuraten ja emuloiden auton omaa bensiinisuuttimien ohjaussignaalia.

Kaasujärjestelmä säädetään niin että moottori saa juuri sen määrän kaasua joka vastaa haluttua määrää bensiiniä, tällöin auton oma moottorinohjausjärjestelmä luulee käyvänsä bensiinillä eikä mene häiriötilaan. Kaasujärjestelmä voidaan säätää moottorikohtaisesti jopa syöttämään kaasun sekaan bensiiniä jos kaasun määrä ei riitä voimakkaissa kiihdytyksissä. Näin taataan että moottorin alkuperäinen suorituskyky säilyy. Tämä tekee kaasujärjestelmästä erittäin joustavan ja helpon asentaa eri automerkkeihin ja malleihin.

Myymme seuraavien valmistajien monipisteruiskutuotteita verkkokaupassamme:

  

 

 

Ajankohtaista

Päivitysongelmia CNG Store:ssa

Verkkokauppa ei kestänyt sivuston vuodenvaihteen päivitystä ja on tilapäisesti nurin. Uutta kauppaa rakennetaan mutta se voi hiukan kestää. Pahoittelut häiriöstä ja Hyvää Uutta Vuotta 2019!

Julkaistu 01.01.2019

Muutos tuotteiden hinnoittelussa.

1.1.2014 alkaen kaikille asiakkaille on tarjottu samat hinnat CNG-Storessa. Ei alennuksia eikä erillisiä jälleenmyyntihintoja vaan sama kohtelu kaikille tasapuolisesti. Myyntihinnat ovat laskeneet hiukan viime vuodesta ja kun myyntimäärät vielä kasvavat,  johtaa se automaattisesti edullisempiin myyntihintoihin.

Julkaistu 20.01.2014

Uusi osoite

CNG House Oy on muuttanut. Uusi laskutus ja toimitusosoite on: CNG House Oy, Korpiniityntie 6, 02970 ESPOO. Tuotteita voit ostaa vain verkkokaupastamme.

Julkaistu 04.05.2011

406 säiliöt saapuneet

CNG Store:sta löydät nyt myös 406mm halkaisijalla olevat 90L ja 100L säiliöt. Tästä kauppaan!

Julkaistu 04.06.2010

Asennuskoulutusta tarjolla

Korjaamoille tarjolla maakaasutuotteiden asennuskoulutusta. Ota yhteyttä!

Julkaistu 04.08.2009

© CNG House Oy