CNG House Oy

Tagline

🛒 Ostoskori

Monipisteruiskusarjat

Suihkuttava monipistekaasujärjestelmä monipisteruiskutusmoottoreille

Suihkuttavat kaksipolttoainejärjestelmät (Sequential Injection Systems) ovat monipisteruiskujärjestelmiä. Moottori käynnistetään bensiinillä ja kun tietyt ehdot täyttyvät järjestelmä vaihtaa kaasulle. Kaasujärjestelmä on kytketty auton bensiinisuuttimien ja moottorinohjausjärjestelmän väliin jossa se syöttää kaasua moottoriin seuraten ja emuloiden auton omaa bensiinisuuttimien ohjaussignaalia.

Kaasujärjestelmä säädetään niin että moottori saa juuri sen määrän kaasua joka vastaa haluttua määrää bensiiniä, tällöin auton oma moottorinohjausjärjestelmä luulee käyvänsä bensiinillä eikä mene häiriötilaan. Kaasujärjestelmä voidaan säätää moottorikohtaisesti jopa syöttämään kaasun sekaan bensiiniä jos kaasun määrä ei riitä voimakkaissa kiihdytyksissä. Näin taataan että moottorin alkuperäinen suorituskyky säilyy. Tämä tekee kaasujärjestelmästä erittäin joustavan ja helpon asentaa eri automerkkeihin ja malleihin.

Myymme seuraavien valmistajien monipisteruiskutuotteita verkkokaupassamme:

  

 

 

Ajankohtaista

Uusi osoite – Kouvola

CNG House Oy on muuttanut. Uusi laskutus- ja toimitusosoitteemme on:CNG House Oy, Tehontie 26, 45200 Kouvola. Tuotteita voit ostaa vain verkkokaupastamme.

Julkaistu 25.12.2019

Asennuskoulutusta tarjolla

Korjaamoille tarjolla maakaasutuotteiden asennuskoulutusta. Ota yhteyttä!

Julkaistu 04.08.2009

© CNG House Oy