CNG House Oy

Tagline

🛒 Ostoskori

Flashlube

Kaikki Flashlube tuotteet on tehty Australiassa korkeimpien laatuvaatimusten mukaan käyttäen apuna viimeisintä teknologiaa. Näin on saatu aikaan laatutuotteita täyttämään kaikki odotuksesi.

home_display

 CH-85088_pk Valve Saver Kit
on automaattinen laitteisto jolla flashlube nestettä lisätään suoraan ajoneuvon polttoainejärjestelmää, suojaamaan moottorin venttiileitä ja jäähdyttämään, puhdistamaan ja voitelemaan sylintereiden yläpäitä.

  

 CH-85089_pkElectronic Valve Saver Kit
on automaattinen laitteisto jolla flashlube nestettä lisätään suoraan ajoneuvon polttoainejärjestelmää. Lähes huoltovapaan laitteiston 400ml säiliöllä taataan venttiileille suoja jopa 4000Km:iin ilman nesteen lisäystä (Tarjoaa vastaavan suojan kuin 400L polttoainetta)

 

ValveSaverFluidValve Saver Fluid
on lyijyn korvaava lisäaine joka on tehty minimoimaan venttiilien kuluminen (Valve Seat Recession – VSR) LPG, CNG ja bensiinikäyttöisissä ajoneuvoissa. 

 

DieselConditionerDiesel Fuel Conditioner
tuotteen valmistuksessa on käytetty viimeisintä saatavilla olevaa tutkimus- ja tuotekehitysteknologiaa ja näin on syntynyt markkinoiden korkealaatuisin diesel-moottoreiden lisäaine joka antaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn kaikille dieselmoottoreille.

 

OilStabiliserHeavy Duty Oil Stabilizer
on korkealaatuinen kulutusta vähentävä öljyn lisäaine joka on kehitetty nykyaikaisille moottoreille silmällä pitäen koko ajan kiristyviä suorituskykyvaatimuksia.

 

 InjectorCleanerInjector Cleaner
on viimeisimpiä synteettisen polttoainelisäaineteknologian tuotteita joka ei sisällä rikkiä. Se on suunniteltu puhdistamaan polttoainejärjestelmä, suojaamaan ylivoimaisilla voiteluominaisuuksillaan ja pitämään ajoneuvosi suorituskyvyn ja moottorin hyötysuhteen huipussaan.

Ajankohtaista

Uusi osoite – Kouvola

CNG House Oy on muuttanut. Uusi laskutus- ja toimitusosoitteemme on:CNG House Oy, Tehontie 26, 45200 Kouvola. Tuotteita voit ostaa vain verkkokaupastamme.

Julkaistu 25.12.2019

Asennuskoulutusta tarjolla

Korjaamoille tarjolla maakaasutuotteiden asennuskoulutusta. Ota yhteyttä!

Julkaistu 04.08.2009

© CNG House Oy