CNG House Oy

Tagline

🛒 Ostoskori

Flashlube

Kaikki Flashlube tuotteet on tehty Australiassa korkeimpien laatuvaatimusten mukaan käyttäen apuna viimeisintä teknologiaa. Näin on saatu aikaan laatutuotteita täyttämään kaikki odotuksesi.

home_display

 CH-85088_pk Valve Saver Kit
on automaattinen laitteisto jolla flashlube nestettä lisätään suoraan ajoneuvon polttoainejärjestelmää, suojaamaan moottorin venttiileitä ja jäähdyttämään, puhdistamaan ja voitelemaan sylintereiden yläpäitä.

  

 CH-85089_pkElectronic Valve Saver Kit
on automaattinen laitteisto jolla flashlube nestettä lisätään suoraan ajoneuvon polttoainejärjestelmää. Lähes huoltovapaan laitteiston 400ml säiliöllä taataan venttiileille suoja jopa 4000Km:iin ilman nesteen lisäystä (Tarjoaa vastaavan suojan kuin 400L polttoainetta)

 

ValveSaverFluidValve Saver Fluid
on lyijyn korvaava lisäaine joka on tehty minimoimaan venttiilien kuluminen (Valve Seat Recession – VSR) LPG, CNG ja bensiinikäyttöisissä ajoneuvoissa. 

 

DieselConditionerDiesel Fuel Conditioner
tuotteen valmistuksessa on käytetty viimeisintä saatavilla olevaa tutkimus- ja tuotekehitysteknologiaa ja näin on syntynyt markkinoiden korkealaatuisin diesel-moottoreiden lisäaine joka antaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn kaikille dieselmoottoreille.

 

OilStabiliserHeavy Duty Oil Stabilizer
on korkealaatuinen kulutusta vähentävä öljyn lisäaine joka on kehitetty nykyaikaisille moottoreille silmällä pitäen koko ajan kiristyviä suorituskykyvaatimuksia.

 

 InjectorCleanerInjector Cleaner
on viimeisimpiä synteettisen polttoainelisäaineteknologian tuotteita joka ei sisällä rikkiä. Se on suunniteltu puhdistamaan polttoainejärjestelmä, suojaamaan ylivoimaisilla voiteluominaisuuksillaan ja pitämään ajoneuvosi suorituskyvyn ja moottorin hyötysuhteen huipussaan.

Ajankohtaista

Päivitysongelmia CNG Store:ssa

Verkkokauppa ei kestänyt sivuston vuodenvaihteen päivitystä ja on tilapäisesti nurin. Uutta kauppaa rakennetaan mutta se voi hiukan kestää. Pahoittelut häiriöstä ja Hyvää Uutta Vuotta 2019!

Julkaistu 01.01.2019

Muutos tuotteiden hinnoittelussa.

1.1.2014 alkaen kaikille asiakkaille on tarjottu samat hinnat CNG-Storessa. Ei alennuksia eikä erillisiä jälleenmyyntihintoja vaan sama kohtelu kaikille tasapuolisesti. Myyntihinnat ovat laskeneet hiukan viime vuodesta ja kun myyntimäärät vielä kasvavat,  johtaa se automaattisesti edullisempiin myyntihintoihin.

Julkaistu 20.01.2014

Uusi osoite

CNG House Oy on muuttanut. Uusi laskutus ja toimitusosoite on: CNG House Oy, Korpiniityntie 6, 02970 ESPOO. Tuotteita voit ostaa vain verkkokaupastamme.

Julkaistu 04.05.2011

406 säiliöt saapuneet

CNG Store:sta löydät nyt myös 406mm halkaisijalla olevat 90L ja 100L säiliöt. Tästä kauppaan!

Julkaistu 04.06.2010

Asennuskoulutusta tarjolla

Korjaamoille tarjolla maakaasutuotteiden asennuskoulutusta. Ota yhteyttä!

Julkaistu 04.08.2009

© CNG House Oy