CNG House Oy

Tagline

🛒 Ostoskori

Pullohanat (Volvo)

Volvon kaasupulloissa käytetään pullohanaa jossa magneettiventtiili sijaitsee pullon sisällä. Kun magneettiventtiili ikääntyy sen toiminta heikkenee ja yleensä se lakkaa toimimasta lopullisesti kun pullo tankataan täyteen. Kaasua ei tule ulos eikä magneettiventtiiliä voi vaihtaa uuteen tyhjentämättä ensin pulloa kaasusta. Magneettiventtiilin kunto on helppo tarkistaa avaamalla kela sähköisesti. Magneettiventtiili voi pitää naksahtavaa ääntä vaikka kaasua ei pullosta tulisikaan.
Huom! Kaasupullon tyhjentämiseen kuten myös kaikkiin kaasulla paineistettujen järjestelmien muutoksiin ja huoltotoimenpiteisiin tarvitaan kaasuasennusluvat joita suomessa valvoo Tukes

Cylinder_valve

Cylinder_valve_small

 

Pullohanan voi joko vaihdattaa Volvon huollossa alkuperäiseen tai sitten voi ostaa CNG House Oy:n verkkokaupasta adapterin ja tarvikepullohanan asennustarvikkeineen ja asennuttaa sen asennusluvat omaavassa asennusyrityksessä.

 

Cylinder_valve-new

45204 – Adapteri, pullohanan, Volvo
85243 – Pullohana Tomasetto BV6

 

 

 

 

Ajankohtaista

Päivitysongelmia CNG Store:ssa

Verkkokauppa ei kestänyt sivuston vuodenvaihteen päivitystä ja on tilapäisesti nurin. Uutta kauppaa rakennetaan mutta se voi hiukan kestää. Pahoittelut häiriöstä ja Hyvää Uutta Vuotta 2019!

Julkaistu 01.01.2019

Muutos tuotteiden hinnoittelussa.

1.1.2014 alkaen kaikille asiakkaille on tarjottu samat hinnat CNG-Storessa. Ei alennuksia eikä erillisiä jälleenmyyntihintoja vaan sama kohtelu kaikille tasapuolisesti. Myyntihinnat ovat laskeneet hiukan viime vuodesta ja kun myyntimäärät vielä kasvavat,  johtaa se automaattisesti edullisempiin myyntihintoihin.

Julkaistu 20.01.2014

Uusi osoite

CNG House Oy on muuttanut. Uusi laskutus ja toimitusosoite on: CNG House Oy, Korpiniityntie 6, 02970 ESPOO. Tuotteita voit ostaa vain verkkokaupastamme.

Julkaistu 04.05.2011

406 säiliöt saapuneet

CNG Store:sta löydät nyt myös 406mm halkaisijalla olevat 90L ja 100L säiliöt. Tästä kauppaan!

Julkaistu 04.06.2010

Asennuskoulutusta tarjolla

Korjaamoille tarjolla maakaasutuotteiden asennuskoulutusta. Ota yhteyttä!

Julkaistu 04.08.2009

© CNG House Oy