CNG House Oy

Tagline

🛒 Ostoskori

Pullohanat (Volvo)

Volvon kaasupulloissa käytetään pullohanaa jossa magneettiventtiili sijaitsee pullon sisällä. Kun magneettiventtiili ikääntyy sen toiminta heikkenee ja yleensä se lakkaa toimimasta lopullisesti kun pullo tankataan täyteen. Kaasua ei tule ulos eikä magneettiventtiiliä voi vaihtaa uuteen tyhjentämättä ensin pulloa kaasusta. Magneettiventtiilin kunto on helppo tarkistaa avaamalla kela sähköisesti. Magneettiventtiili voi pitää naksahtavaa ääntä vaikka kaasua ei pullosta tulisikaan.
Huom! Kaasupullon tyhjentämiseen kuten myös kaikkiin kaasulla paineistettujen järjestelmien muutoksiin ja huoltotoimenpiteisiin tarvitaan kaasuasennusluvat joita suomessa valvoo Tukes

Cylinder_valve

Cylinder_valve_small

Pullohanan voi joko vaihdattaa Volvon huollossa alkuperäiseen tai sitten voi ostaa CNG House Oy:n verkkokaupasta adapterin ja tarvikepullohanan asennustarvikkeineen ja asennuttaa sen asennusluvat omaavassa asennusyrityksessä.

Cylinder_valve-new

55015 – Pullohanan muutossarja VOLVO

Ajankohtaista

Uusi osoite – Kouvola

CNG House Oy on muuttanut. Uusi laskutus- ja toimitusosoitteemme on:CNG House Oy, Tehontie 26, 45200 Kouvola. Tuotteita voit ostaa vain verkkokaupastamme.

Julkaistu 25.12.2019

Asennuskoulutusta tarjolla

Korjaamoille tarjolla maakaasutuotteiden asennuskoulutusta. Ota yhteyttä!

Julkaistu 04.08.2009

© CNG House Oy