CNG House Oy

Tagline

🛒 Ostoskori

1999 Volkswagen Passat 2.8 V6

Maakaasumuutos

   

Muutokseen käytetyt osat ja tarvikkeet:       

                                                     

 

Paineensäätimen asennus:

 

ECU – Ohjainyksikön asennus

 

Suuttimet ja injektorit

Vaihtokytkin ja muu johdotus

 Vaihtokytkimen johto vietiin läpi tulipellistä konepellinavausvaijerin läpivientikumista ja vedettiin kojelaudan keskelle radion oikealle puolella olevaan paneliin. Jotta siihen pääsi käsiksi piti radion asennuskehys irrottaa.

Loput kytkennät lyhyesti:


Pullon asennusKaasuputkien läpivienneille porattiin reikäsahalla 30mm reiät jotka leikattiin mattoon puukolla vasta kun säiliö oli paikalleen kiinnitettynä.

 

 

Kaasupullon jalat tulee asentaa tukevasti auton  rakenteisiin. 35×35 kulmaraudasta tehtiin  kehikko joka pultattiin auton korin sisälokasuojiin. Muoviset sisälokarit irroitettiin asennuksen ajaksi

 

 

Vararengas on omalla paikallaan josta se on helppo ottaa kun lattiakansi mahtuu edelleen aukeamaan.

Tankkausventtiilin ja painelinjojen asennus

Koska maakaasu on paineistettu 200bar paineeseen on paineputkien,  painelaitteiden ja niiden liitosten asennuksessa noudatettava tarkasti ohjeita ja säännöksiä eikä asennusta saa tehdä ilman kaasuasennuspätevyyttä tai edes ilman kyseisten lupien omaavan henkilön valvontaa.
Turvatekniikan keskus valvoo Suomessa kaikkia kaasuasennuksia ja kaasulaitteiden käyttöä.

Paineputki vedettiin paineensäätimeltä runkopalkkia pitkin auton alla bensalinjojen rinnalla ja kiinnitettiin kumieristetyillä jarruputkenkiinnikkeillä ja itseporautuvilla ruuveilla auton runkorakenteisiin. Putken päällä olevaa PVC kuorta ei saa vahingoittaa koska se suojaa putkea korroosiolta. Putki ei saa myöskään olla 10cm lähempänä pakoputkistoa tai väliin on asennettava peltinen suojakilpi.  

 

 

Tankkausventtiili asennettiin muovipuskurin päätyyn. Koripeltiä  joutui hiukan naputtamaan lommolle puskurin sisällä että tankkausliittimelle saatiin lisää tilaa.

Ajankohtaista

Uusi osoite – Kouvola

CNG House Oy on muuttanut. Uusi laskutus- ja toimitusosoitteemme on:CNG House Oy, Tehontie 26, 45200 Kouvola. Tuotteita voit ostaa vain verkkokaupastamme.

Julkaistu 25.12.2019

Asennuskoulutusta tarjolla

Korjaamoille tarjolla maakaasutuotteiden asennuskoulutusta. Ota yhteyttä!

Julkaistu 04.08.2009

© CNG House Oy