CNG House Oy

Tagline

🛒 Ostoskori

1999 Volkswagen Passat 2.8 V6

Maakaasumuutos

   

Muutokseen käytetyt osat ja tarvikkeet:       

                                                     

 

Paineensäätimen asennus:

 

ECU – Ohjainyksikön asennus

 

Suuttimet ja injektorit

Vaihtokytkin ja muu johdotus

 Vaihtokytkimen johto vietiin läpi tulipellistä konepellinavausvaijerin läpivientikumista ja vedettiin kojelaudan keskelle radion oikealle puolella olevaan paneliin. Jotta siihen pääsi käsiksi piti radion asennuskehys irrottaa.

Loput kytkennät lyhyesti:


Pullon asennusKaasuputkien läpivienneille porattiin reikäsahalla 30mm reiät jotka leikattiin mattoon puukolla vasta kun säiliö oli paikalleen kiinnitettynä.

 

 

Kaasupullon jalat tulee asentaa tukevasti auton  rakenteisiin. 35×35 kulmaraudasta tehtiin  kehikko joka pultattiin auton korin sisälokasuojiin. Muoviset sisälokarit irroitettiin asennuksen ajaksi

 

 

Vararengas on omalla paikallaan josta se on helppo ottaa kun lattiakansi mahtuu edelleen aukeamaan.

Tankkausventtiilin ja painelinjojen asennus

Koska maakaasu on paineistettu 200bar paineeseen on paineputkien,  painelaitteiden ja niiden liitosten asennuksessa noudatettava tarkasti ohjeita ja säännöksiä eikä asennusta saa tehdä ilman kaasuasennuspätevyyttä tai edes ilman kyseisten lupien omaavan henkilön valvontaa.
Turvatekniikan keskus valvoo Suomessa kaikkia kaasuasennuksia ja kaasulaitteiden käyttöä.

Paineputki vedettiin paineensäätimeltä runkopalkkia pitkin auton alla bensalinjojen rinnalla ja kiinnitettiin kumieristetyillä jarruputkenkiinnikkeillä ja itseporautuvilla ruuveilla auton runkorakenteisiin. Putken päällä olevaa PVC kuorta ei saa vahingoittaa koska se suojaa putkea korroosiolta. Putki ei saa myöskään olla 10cm lähempänä pakoputkistoa tai väliin on asennettava peltinen suojakilpi.  

 

 

Tankkausventtiili asennettiin muovipuskurin päätyyn. Koripeltiä  joutui hiukan naputtamaan lommolle puskurin sisällä että tankkausliittimelle saatiin lisää tilaa.

Ajankohtaista

Päivitysongelmia CNG Store:ssa

Verkkokauppa ei kestänyt sivuston vuodenvaihteen päivitystä ja on tilapäisesti nurin. Uutta kauppaa rakennetaan mutta se voi hiukan kestää. Pahoittelut häiriöstä ja Hyvää Uutta Vuotta 2019!

Julkaistu 01.01.2019

Muutos tuotteiden hinnoittelussa.

1.1.2014 alkaen kaikille asiakkaille on tarjottu samat hinnat CNG-Storessa. Ei alennuksia eikä erillisiä jälleenmyyntihintoja vaan sama kohtelu kaikille tasapuolisesti. Myyntihinnat ovat laskeneet hiukan viime vuodesta ja kun myyntimäärät vielä kasvavat,  johtaa se automaattisesti edullisempiin myyntihintoihin.

Julkaistu 20.01.2014

Uusi osoite

CNG House Oy on muuttanut. Uusi laskutus ja toimitusosoite on: CNG House Oy, Korpiniityntie 6, 02970 ESPOO. Tuotteita voit ostaa vain verkkokaupastamme.

Julkaistu 04.05.2011

406 säiliöt saapuneet

CNG Store:sta löydät nyt myös 406mm halkaisijalla olevat 90L ja 100L säiliöt. Tästä kauppaan!

Julkaistu 04.06.2010

Asennuskoulutusta tarjolla

Korjaamoille tarjolla maakaasutuotteiden asennuskoulutusta. Ota yhteyttä!

Julkaistu 04.08.2009

© CNG House Oy